Music

  MUSIC  


SERIOUS HITS TOP 2000 LIVE!


Kom dansen en zingen met deze fantastische live band, bestaande uit een grote groep enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omstreken. Zowel de muzikanten als de hits wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens deze 1 tot 3 uur durende show.


Het muzikale feest bevat diverse hits van alle tijden en alle genres komen aan bod. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook allernieuwste Top 2000 nummers. Ook kunnen er verschillende thema’s aan de show gehangen worden zoals alle blues, rock, soul of zelfs de Nederlandse bands uit de Top 2000. Voor hen geldt: ‘U vraagt, wij draaien’ waarbij niets ze te gek is. Een ding weten we zeker: het dak gaat er gegarandeerd af en stilstaan is geen optie!


Serious Hits Top 2000 Live! vindt zijn oorsprong in 2011 toen de rockband Carve samen met bevriende bands een benefiet concert organiseerde ter behoeve van Serious Request. Sindsdien hebben ze een vaste plek in de jaarlijks programmering van poppodium Gigant te Apeldoorn. Door de jaren heen met diverse formules en altijd ten bate van een goede doel. Vanaf 2022 zijn de amateur- en professionele- muzikanten ook op andere podia in het land te vinden.D-JANE JACKIE


Jackie is zowel DJ als zangeres. De geboren Arnhemse zong het openingslied 'De Droom' voor Gelredome en voor Walt Disney in Engeland de soundtrack 'Volare'. In Duitsland verwierf zij bekendheid door haar deelname aan The Voice of Gemany en in Parijs zong ze bij de finale van de Tour de France. Kortom, erg gewild in heel Europa!


Haar fantastische vocals omlijst zij met heerlijke rustige of uptempo lounge muziek. Haar optredens kermerken zich door gastvrijheid, vrolijkheid en kwaliteit.


D-Jane Jackie zingt en draait op internationale events & party's zoals Siemens, WDR, BMW, Porsche, Lexus, Lions Club, Mercedes, Metro Group, International Oil Conference, Rotary Club en Shell. Ook is zij regelmatig op Mallorca te beluisteren. 


D-Jane Jackie heeft vele muzikale vrienden en haar act is uit te breiden met diverse solististen zoals een saxofonist, percussionist of gitarist. Dan is het feest helemaal af!

YOURS 


YourS is oorspronkelijk een duo ontstaan in 2015 toen Richard Joris en Ray ter Riet (bekend van o.a. de Apeldoornse band Carve) besloten hun muzikale samenwerking uit te breiden.


De toewijding en enthousiasme van de mannen resulteerde al snel in internationale samenwerkingen onder andere met Paulo Mendonca (Zweden), Sarah Smith (Canada) en Graham Robins (Engeland). Deze invloeden zijn nog steeds te horen in het samenspel; de muziek ligt lekker in het gehoor en voelt herkenbaar.


Tegenwoordig zijn Armand Spee en Rutger Kokke niet meer weg te denken als aanvulling op het duo en spreken ze liever over een viermansformatie. Met YourS kiezen ze voor een semi-akoestisch repertoire. Door het gebruik van bas en cajon naast het gitaarwerk en zang krijgen de nummers body, diepgang en dynamiek. Desondanks blijft de aangename akoestische sfeer bestaan.


YourS brengt eigen nummers en covers. De zelf geschreven songs zijn een mix van soul, funk, blues en rock en kenmerken zich door de prachtig gezongen ballads. De covers worden op geheel eigen wijze gebracht en weten het publiek te verrassen en te boeien. Kortom een gevarieerd sing- en songwriters repertoire.


YourS is uitermate geschikt voor kleine podia. Maar ook op de grotere podia komen ze prima tot hun recht. Als band of duo te boeken.

DE CASANOVA'S 

 

Vier bevlogen zangers/muzikanten in Hawaii-shirt komen de dag opfleuren met vrolijke hits van vroeger tot nu.

Of het nu all time classics zijn, hits uit de jaren 60 of Nederlandse smartlappen, het komt allemaal aan bod als de heren los gaan.

Stilstaan bij de Casanova’s is gewoon onmogelijk en het wordt gegarandeerd meezingen!

 

De Casanova’s bestaan uit de vaste bandleden Gertjan vd Weerd en Geert Leurink met twee wisselde bandleden.

Gertjan (bekend van o.a. Bertolf, Typhoon, her Majesty) is 10 jaar actief op alle Nederlandse podia; van Lowlands tot de Kleine Komedie, van de kleinste kroeg tot Ahoy. Geert (bekend van o.a.Doe Maar Na, Soul of Motown) is entertainer in hart en nieren, met hem op je feest is het gegarandeerd de tent op zijn kop.

MARVIN & PIP


Een ervaren duo voor een breed publiek!


Marvin Thimoty is een 24-jarige soul-zanger en- pianist. Otis Redding, Donny Hathaway and Stevie Wonder zijn een paar van zijn grootste inspiraties. Al op jonge leeftijd had hij zijn hart verloren aan de soul muziek en in Nederland behaalde hij faam door zijn deelname aan The Voice of Holland.


Pip Alblas is een singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij op jonge leeftijd gitaar. Dit ging al snel gepaard met liedjes schrijven en sinds ze op 12 jarige leeftijd haar eerste liedje schreef is ze daar niet meer mee gestopt. Haar grote voorbeelden zijn Ed Sheeran en Taylor Swift. Ook zij deed mee aan The Voice en daar hebben zij elkaar muzikaal getroffen.


En hoe fantastisch is dat? Met de funk en soul invloeden van Marvin en de pop en country invloeden van Pip is er voor elk wat wils. Ze spelen niet alleen nummers van vroeger maar ook de hits van nu. En deze geheel in een eigen jasje gestoken.


Marvin & Pip zijn te boeken als duo, solist of met band.

MONOGooi een singer-songwriter in een grote kom. Stop daar zijn pakkende Nederlandstalige teksten in. Voeg er een strakke bass en drumline bij met een snufje piano. Neem een handvol melodieuze klanken, een eetlepel blazers en een theelepeltje keys. Kruid het met twee heerlijke backing vocals en een mespuntje rap. Roer het geheel tot een reggaesausje en je hebt het recept van MONO.

 

MONO speelt puur eigen werk met een mix tussen reggae en een vleugje pop met uitgesproken door het leven gegrepen teksten. Soms met een muzikaal knipoog naar bestaande reggae klassiekers, en soms met een tekstueel knipoog naar bestaande Nederlandse smartlappen. Door de pure reggae sound, en de makkelijk mee te zingen teksten over herkenbare onderwerpen, is het bijna onmogelijk om stil te blijven staan als MONO optreedt.

 

MONO is bij uitstek een festival band. Deze feestband zweept de boel op met hun coole vibes. Ze zorgen dat mensen dansen en spontaan meezingen. Zij zorgen ervoor dat het publiek het naar hun zin heeft!

LOS CALXUNXOS TUYOS 


Los Calxunxos Tuyos is een (te) gek duo!


Ze maken electronische/acoustische techno en exotica.


De basis van deze vreemde maar heerlijke dansbare muziek bestaat uit het duo: Jos de Haas (percusionist bij New Cool Collective) en Stefan Schmid (Zuco103, Duo Hygiene). Soms nodigen ze gastmuzikanten van over de hele wereld uit.


Ze beginnen met ongelooflijk goedkope achtergrondmuziek totdat je het bijna niet meer uithoudt zodat je explodeert in techno-disco. Gemaakt met instrumenten uit de jaren 80 en de bronstijd.

Een desoriënterende combinatie van Italo, Boogie, Latijnse Amerika en Afrika, allemaal samengesmolten tot een beest van een dansmachine.


Stefan Schmid -Keys/Electronics-  & Jos de Haas -Percussion/Vocals- staan er garant voor dat een set van minimaal 2 uur voorbij vliegt. 

DIDGE 'N SKINS 

 

Didge ‘n Skins is een project van didgeridoo speler Michiel Teijgeler. Partners in crime zijn Yannick van ter Beek op percussie en Niek de Bruijn op drums.

Samen vormen zij een groove machine met maar één doel, iedereen laten dansen!

 

Ze creëren opzwepende dance muziek die gevoed wordt door menselijke energie en de vrijheid van de geest. Didge, stokken en vellen zijn hun belangrijkste midddelen om dit te bewerkstelligen.

 

Pure improvisatie, originele grooves en dampende beats zijn de ingrediënten van deze up tempo dance muziek. Didge ’n Skins: an organic dance experience!